Recension av: Inleed VPN

Inleed VPN är en säker VPN-tjänst som låter dig surfa anonymt på nätet. Den trafik som går via Inleeds servrar krypteras och din IP-adress byts dessutom ut till en anonym sådan. Detta gör att du inte lämnar några spår efter dig på internet när du använder tjänsten.

Tekniska attribut

Inleed VPN använder sig av OpenVPN, vilket är en plattform som befinner sig i framkant när det kommer till VPN-tjänster.

Serverkapacitet

Inleed har sina VPN-servrar utplacerade i Dalarna, närmare bestämt i Falun och Tällberg.

Hastighet

Inleed erbjuder genom sin VPN-tjänst snabb uppkoppling. Deras backbone (stamnät) har en hastighet på 20 Gbit per sekund. Att servrarna är geografiskt sett närbelägna dig som svensk användare (servrarna är placerade i Dalarna) medför generellt sett en lägre svarstid jämfört med VPN-servrar placerade i andra länder.

Kundsupport

Som kund hos Inleed VPN erbjuds du support via såväl telefon som e-post och chatt. Telefonsupporten är öppen alla dagar mellan 09.00 och 21.00. För att få support via e-post kan du vända dig till support@inleed.se.

Pris

Inleed VPN kostar 29 kronor i månaden. För detta pris får du tillgång till en VPN-server med 20 Gbit/s Backbone, OpenVPN och anonym IP-adress. Tjänsten gör det möjligt för två enheter att samtidigt vara anslutna på ett och samma konto.

Sammanfattning

Inleeds VPN-tjänst ger dig tillgång till snabba VPN-servrar med kort svarstid. Inleed använder sig av den ledande plattformen OpenVPN och ett stamnät med hög hastighet för att tillhandahålla en högkvalitativ och prisvärd VPN-tjänst. För blott 29 kronor i månaden får du tillgång till en VPN-server som anonymiserar din IP-adress på upp till två enheter åt gången.

Dela med dig av dina erfarenheter

Lämna en recension/betyg nedan om du använt Inleed VPN innan.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review